• 6344 Hajós, Kút tér 1.
  • +36 70 324 8800
hu

A Kellermotel Bor- és Vadászház színvonalas és hangulatos szálláshely Közép Európa legnagyobb pincefalujában. A megújult, meghitt hangulatú Kellermotel 120 km-re fekszik Budapesttől, 20 km-re Kalocsától és 30 km-re Bajától, illetve 33 km-re Soltvadkerttől. Tágas, kényelmes és jól felszerelt szobáink, wellness-, illetve fitness részlegünk garantálják a zavartalan pihenést, kikapcsolódást. Ezen kívül minden reggel finom svédasztalos reggelivel várjuk Önt, amelyhez friss pékárut, kávét, teát és gyümölcsleveket kínálunk.

Hajós gazdag vadállománnyal és gyönyörű tájjal rendelkezik, ezért minden erre járó vadásznak javasoljuk, hogy fedezzék fel környékünket!

A Kellermotel Bor- és Vadászház elbűvölő szobáival és apartmanjaival várja Önt, amelyek nemcsak méretben, hanem színekben, dekorációban és hangulatban is mind különlegesek. Szobáink, illetve apartmanjaink berendezésük alapján különböző nevekkel rendelkeznek, amelyek egyediséget kölcsönöznek az egész Panziónak.

Kertünkben napozó terasz és egy kerti kiülő található. Fákkal körülvett idilli hangulatú díszkertünkben minden reggel madárcsicsergésre ébredhet. A ház mellett található udvaron játszótér és hintaágy van, amelyet gyerekek csak szülői felügyelet mellett használhatnak! Az udvaron lehetőség van tollasozásra és egyéb labdajátékokra.

Rólunk

Hajós város lakóinak 85%-a sváb gyökerekkel rendelkezik, melyek ősei a 18. században települtek be városunkba. A város büszkesége a mintegy 1300 présházból álló Pincefalu. A hangulatos, zegzugos utcácskákban megbúvó patinás présházak megkapó látványt nyújtanak. A Pincefalu hangulata és a messze földön híres jó borok, illetve a barátságos vendéglátók felejthetetlen élményt nyújtanak minden érdeklődőnek.

Panziónk az ezredfordulókor épült, 2000-ben, a tájból kimagasló épületünket elsőként pillanthatja meg az idelátogató Hajós felől közeledve. A Weij család építette a panziót, amely már több generáció óta foglalkozik vendéglátással, nemcsak Magyarországon, hanem Hollandiában is. .

Reptéri transzfer
+36 20 4858 388

Panziónk reptéri transzfert is vállal az Interland közreműködésével.

Bővebb információ